woensdag 2 maart 2011

Luie wijve kost: zalm

Ik eet graag vis. Ik vind dat alleen heel moeilijk om goed en lekker klaar te maken. Daarom staat vis hier niet zo vaak op het menu. Vandaag eten we echter zalm die lekker, snel en ok bevonden is door mijn 3 spruiten.

3 zalmfilets (voor 5 pers)
3 eetlepels artisanale mosterd (ge weet wel van die mosterd met mosterdzaad erin)
3 eetlepels vloeibare honing.

Leg de zalm in een ovenschotel die je hebt ingesmeerd met olie;
Meng de mosterd en de honing en smeer dit goedje over de bovenkant van de zalm (mag goed dik zijn);
Zet de zalm ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden.

Klaar is kees

4 opmerkingen:

  1. hoi! ik neem aan dat de derde regel moet zijn honing in plaats van mosterd? anders word het wel veel mosterd....
    klinkt lekker en inderdaad makkelijk, hier ook maar eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vanavond nog eens klaar gemaakt. Altijd een succes nummer hier!!!! bedankt voor het heerlijke recept.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en welke groeten eten we erbij? (geen inspiratie ... sorry)

    BeantwoordenVerwijderen