dinsdag 14 oktober 2014

vogels en zo

Ik kwam terug van een lange en dure Carrefour. Ik reed op de grote ring en stak iemand voorbij, toen er achter mij een Volvo in volle vaart aankwam. Ik stak niet snel genoeg voorbij blijkbaar, wat hem dan blijkbaar het recht gaf om op 5 cm van mij af te blijven rijden. Tot ik dan 'ein-de-delijk' terug ging naar de rechterbaan.

'T is niet dat ik mij altijd aan de regels hou. 'T is ook niet dat ik nooit eens te snel rij. 'T is wel dat ik probeer hoffelijk te blijven. 'T is ook wel dat ik probeer geen domme/gevaarlijke dingen te doen. En verder had ik de afgelopen week al genoeg gehekst en kakkige dingen meegemaakt. Genoeg is genoeg.

En daar ging mijn linkerhand door het open raam en gaf ik hem "de bird". De puber langs mij die geschokt zei "How jong mama!", nam ik er maar bij. 'T is niet dat ik ooit beweerde dat ik altijd soms een goed rolmodel ben.

8 opmerkingen:

 1. wahaha die kids van ons kennen de afspraak al "wat mama in de auto durft zeggen, mag niet buiten de auto herhaald worden" :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan ne keer deugd doen hé, maar ik,ben teveel scheitebroek.....durf zelfs dat niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van ons zeggen alles na wat ik er in de auto uitflap en dat is allesbehalve reclame voor mijn ouderschap...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn oudste dochter ergert zich aan mijn gedrag in de auto. Volgens mij wordt zij de kalmste chauffeur ter wereld. Dit in tegenstelling tot de jongste die helemaal mijn slechte weg opgaat. Om maar te zeggen: u hebt een medestander.

  BeantwoordenVerwijderen