vrijdag 6 mei 2011

Luie wijve kost: italiaanse croque monsieur pannini's

Mijn mens is master (oelala) in de product design. Dat wil zeggen dat hij dingen ontwerpt. Toen hij pas was afgestudeerd is hij begonnen met het ontwerpen van living-elements (zetels waar ge vanalles mee kunt doen). Om deze te promoten zijn hij en zijn partner naar de beurs in Milaan gegaan. Daar heeft hij pannini's ontdekt. Nu zie ja dat hier overal, maar toen kon je dat dus alleen maar in Italië krijgen.

Hij vond dat zo lekker dat we dat thuis ook zijn beginnen maken. Alleen gebruikten ze daar in Milaan speciale broodjes voor, die je hier niet vind. Wij zijn toen tot volgende oplossing gekomen:

Nodig:

Mozzarella
Italiaanse hesp
tortilla's (ge weet wel van die pannenkoeken waar ze wraps mee maken)
mayonaise
komkommer
tomaat
sla
een croque-masjien

Hoe maken:

Snij een tortilla in twee, beleg één helft met schijfjes mozzarella en de hesp.











Leg de andere helft erop.



Steek in het croque-masjien.











Haal het eruit, doe de bovenste helft eraf, smeer er mayo op, leg er schijfjes tomaat, komkommer en wa sla tussen.

Klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen