vrijdag 6 mei 2011

een verjaardagscadeau

Ik weet het, ik ben aant overdrijven: 4 berichten op ene dag! Maar ik heb eindelijk eens tijd dus ik zit hier (terwijl nr 4 slaapt) tegen een onverantwoord tempo berichtjes te posten die ik al lang wilde posten.

Een vijftal berichten geleden, heb ik u al laten weten dat Maya 10 werd! Op zich is het vrij moeilijk om cadeautjes aan een/mijn tien-jarige te geven, vind ik. Ze speelt nog wel met haar broer en zus, maar speelgoed hoeft ze eigenlijk niet meer. Ze leest graag, maar kiest liefst zelf haar boeken. Ze heeft al al de media-spullen die wij voorlopig toelaten (nintendo en een kinect, neeen geen gsm). Daarbij komt nog dat ze meestal echt niet kan kiezen (half uur bij de eendjes vis kraam op de kermis).

Dit jaar (misschien is het de ouderdom) was ze echter vrij duidelijk: een djembé, want ze heeft daar 10 lessen in gevolgd en vond dat vetcool. En een hertenkop voor in haar kamer in het nieuwe huis. Ze had er zelfs al eentje op het oog in een hip winkeltje. Die vond ik echt veel te duur.

Nu wil het toeval dat ik een (1) burda voor kinderen heb en dat ik die na lange tijd eens doorbladerde en wat stond daarin.... Jawel:

6 opmerkingen:

 1. leuk! ik heb hem laatst ook gemaakt voor het petekindje van mijn vriend.

  Alleen hoe heb jij ervoor gezorgd dat hem hangt? En dat het gewei stijf blijft staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ noëmi: op de tweede foto zie je aan de achterkant een lintje daar hang je hem mee op (haakje in de muur). Het gewei heb ik heel, maar dan ook heel hard gevuld, zelfs terwijl ik het aan de kop vastnaaide heb ik nog bijgeduwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super!
  en wat vond het feestvarken er zelf van???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hamai! Ik kan hier haast niet volgen, wat een tempo!

  Ik kan me niet voorstellen dat ik op mijn tiende verkocht was aan een jachttrofee voor mijn slaapkamer, maar: the lady has good taste! And the mother did some nice craftwork. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ eva: ze vond het super (mooier dan die in de winkel, oef) en mijn zusje heeft er ook al ene besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, hoe leuk is dat?! In welke Burda heb je die gevonden (als ik zo nieuwsgierig mag zijn), zou mij daar (ooit) ook wel aan willen wagen. Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen