zondag 30 september 2012

Ik recycleer zelfs nog meer!

Toen ik ooit lang geleden met naaien begon, was dat niet met een masjien, maar met de hand. Ik vind dit nog altijd het leukste. Het geeft mij rust, het maakt geen lawaai en ik haal er nog meer voldoening uit dan wanneer ik dingen maak met een masjien.

Ik maak wel nooit kleding want dat is niet te doen (voor mij) met de hand. Het duurt dan te lang eer je klaar bent en het is ook minder stevig.

Je kan vanalles maken met de hand, maar wat ik het allerliefst maak zijn genaaide schilderijtjes (het wordt wel duidelijk als ik de foto's toon, hoop ik).

T'is leuk om als baby- en of kindercadeau te geven en .... het is gerecycleerd. De basis komt uit de kringloop. Het is geen serviette, maar waarvoor het wel gebruikt wordt weet ik niet? Misschien om je bord op te zetten?? De stofjes en het vilt zijn kleine overschotjes van andere naaisels.

Dit uiltje geef ik vandaag af aan ons nieuw buurjongetje.

10 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Inspirerend ook om van mijn restjes stof af te komen :-) Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja idd een super idee voor die kleine restjes. En het is dan ook nog eens heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Ik naai af en toe ook iets met de hand: inderdaad rustgevend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gedaan! Ik zou dat ook vaker willen doen, het geeft toch altijd net dat iets meer aan je werk. Alhoewel ik dat wel liever ook met de naaimachine doe ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig zo'n uiltje! En met de hand joh - daar heb je nog meer geduld voor nodig. Ferm!

  BeantwoordenVerwijderen