donderdag 21 april 2011

the money pit

Waar houden wij ons zoal mee bezig (buiten het opvoeden van 4 kinderen, poetsen, werken,boodschappen doen, koken...), wel de laatste 2,5 jaar (echt waar al zo lang) zijn wij bezig aan het avontuur dat heet: "een huis bouwen".

Ik had altijd gedacht dat ik een oud huis zou verbouwen, maar ja ge zijt nie alleen in een relatie. Mijne mens zag dat toch niet zo zitten om een huis te kopen waar al een zekere "sfeer" hing ("hier is zeker en vast ooit een familiedrama gebeurd").

Uiteindelijk is het dus bouwgrond geworden en een volledig nief huis. In het begin hebben we daar niet veel zelf aan gedaan, wegens te veel kinderen en werk.

Nu ons geld echter op is, moeten we wel. Verder willen wij al wel eens een specialeke, zoals een badkamer uit polyester. Mijne mens zit daar dus alle weekends zijn kas af te draaien. Ondertussen hebben we er een kind bij (misschien niet het slimste idee tijdens bouwwerken) en kan ik niet meer gaan helpen, want 4 kinderen ergens dumpen is toch wel wat moeilijk.

Maar nu is het einde in zicht! (dat heb ik al vaak beweert, maar nu is het echt) Dat wil niet zeggen dat het af is, belange niet: geen deuren, ne betonnen trap waar ge uwe nek nog op breekt, geen inbouwkasten maar wel veel rommel,...

Nu nog verhuizen... (argl)in den beginne was er niks...
(en soms gaat het mis)


to be continued ......

6 opmerkingen:

 1. Die badkamer!! Ik wil meer foto's en details en praktische uitleg (die ik dan door het Lief laat lezen natuurlijk, zelf ken ik daar niks van)!!
  Dat stuk glas boven vind ik persoonlijk maar vies!
  (ik heb daar gewoon schrik van, maar om naar te kijken is dat wel schoon)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik roep mee: die badkamer! Hamai! Zelf ontworpen, ook?

  (Trouwens: Gétox. Mijn mond viel open. Patenteren, die handel. En de dochter nu al inschrijven op de school waar paps heen ging.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaa!! Ik wou ook zo'n bad maar hier is het echt niet goed gelukt. Ik stoor me er elke dag aan. Bij jullie dus in polyester. Wat meer uitleg?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. succes met de verhuis zou ik zeggen. Met al die rommel die de wederhelft bijhoudt omdat het ooit misschien nog van pas zou kunnen komen. Je weet waar je je kids even kan dumpen.

  BeantwoordenVerwijderen