zaterdag 20 maart 2010

sokken in de lente

Vermits ik niet echt iets aan het maken ben vanwege te moe: 3 kids/ 3,5 dag per week werken/zelfstandige als lief/een huis aant bouwen/hobby's/huishouden/....

Vertel ik u iets over volgende foto:


Deze foto vertelt op het eerste gezicht niet veel, maar als je goed kijkt, zie je:

1. dat de winter echt veel te lang heeft geduurd! Alle leggings, kousenbroeken, laarzen, winterjassen,... vallen stilaan uit elkaar. Het heeft geen zin meer (hoop ik) om leggings, laarzen, enz. te kopen want de winter is voorbij (hoop ik heeeeel hard).

2. dat mijn tweede kind, een zeer koppig maar wel grappig meisje is dat zich niet veel van andere aantrekt. Ze heeft altijd al problemen gehad met het het zintuig 'voelen'. Wou als baby alleen uit bepaalde lepels eten, eet geen aardbeien want die pitjes aan de buitenkant voelen vies, draagt al jaren dezelfde uitgelaperde bomma-onderbroeken want anders spant dat zo, doet sokken consequent binnenste-buiten aan want die ribbels zijn ambetant aan uw tenen, heeft vaak rare combinatie's aan onder het motto "als het maar goed zit, doet de rest er niet toe" en (zie foto) heeft vaak 2 verschillende sokken aan want het is niet omdat ze een paar zijn , dat ze ook allebei even lekker zitten! (Zag ondertussen nog een meisje op school hetzelfde rondlopen: trendsetter?)

3. dat mijn tweede kind ook (wat dacht ge!) moeite heeft met schoeisel en dus supergraag crocs aandoet. Wat een serieus probleem is in de winter! En al voor menig traantje (ook van mij) heeft gezorgd in de schoenenwinkel en tot voor kort elke morgen bij het aandoen van de schoenen die uiteindelijk gekozen waren (soms onder lichte dwang).

4. dat ik een tuin heel leuk vind, maar niet echt graag in de tuin werk, zelfs gras ligt bij ons altijd vol rotzooi.

5. dat het woensdag een heerlijke dag was. We hebben de hele namiddag buiten gezeten, gespeeld, gestept,.... WANT HET IS EINDELIJK LENTE!


k

1 opmerking:

  1. haha Zo herkenbaar! Geeft niets, laat ze maar; met die van ons is 't ook goedgekomen, al geeft ie nog steeds niets om 'kleren'! Hij heeft nu DR. IR. voor zijn naam. Groetjes Margriet

    BeantwoordenVerwijderen