woensdag 3 augustus 2011

GIVE AWAY 1

Ik had het al eens beloofd, maar omwille van een spoorloos- maar ondertussen gelokaliseerd- fototoestel, kon het nog niet doorgaan! Want ge wilt natuurlijk geen kat in een zak winnen. Ge wilt de marchandise wel eerst zien, voor ge u aanmeldt.

En wat doet die 1 daar achter de titel? Wel, mijn eerste give-awaytje, is voor baby-meisjes met maat 74. Dit heeft echter niet iedereen in huis/familie/vriendenkring. Dat vond ik een beetje oneerlijk, dus zorg ik voor nog een andere give-away. Dat wil niet zeggen dat mensen die wel een baby-meisje hebben niet meer mogen meedoen met GIVE-AWAY 2.

Wat is GIVE-AWAY 1?

Een witte T-shirt (van de Hema) met lange mouwen met daarop een zelfgemaakte eendjes-applicatie . De applicatie is gemaakt van restjes stof en vilt. De stof van de T-shirt is eerder meisjesachtig (vind ik toch, maar niks houdt u tegen om ze toch bij uwe zoon aan te doen). Zoals ik al zei: maat 74.


Hoe werkt het?
Laat een berichtje achter als je wil meedoen. Nee, je hoeft geen volger te worden of een berichtje te posten of te twitteren, facebooken,op uw blog posten, rondbellen, afroepen in uw buurt,....
Op 12 augustus kiest een onschuldige kinderhand de winnaar.

Wat valt er nog te winnen?
Ik weet het al, maar moet nog een gaatje vinden om het te maken! Nog even geduld voor de volgende dus....

8 opmerkingen:

 1. Hoera! Maatje 74 dat past tegen de herfst zeker. Dus wij doen mee voor zo'n prachtige t-shirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga wachten op nr 2, wij zitten nu in een 74, maar niet zo lang meer.
  En met 'wij' bedoel ik de dochter, natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier geen geschikte drager in de buurt, maar ik wou wel efkes zeggen: superleuke applicatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aarrg. Die 74-van-de-Hema's staan nét klaar om de doos in te verdwijnen, wegens te dikke Zanne. Balen! Want dat is wel een coole gevierendeelde eend! (En blij dat je terug bent!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha! In tegenstelling tot Riet mag ik maat 74 binnenkort weer bovenhalen voor "onze Wesley". Nu ja, ik hoop dat ze nog éven in de doos mogen blijven, want ik zou niet graag een kind met maat 74 op de wereld zetten. Dan zou zelfs zo'n plezante t-shirt mij niet kunnen troosten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh yes! ikke doe graag mee! Onze pasgeborene is 3,5 maand oud en draagt momenteel maat 68! Ideaal dus die 74! Kaarsje brandennnnnn!!!!!
  annelies78 at yahoo dot com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe ook graag mee voor ons Flo, die nog even in ne 74 kan...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vrees dat maat 74 niet lang meer zal passen voor onze bollie... met zeer veel spijt in mn hart neem ik dus afstand van deze prachtige eend en kijk ik halsreikend uit naar Give Away 2 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen