woensdag 28 september 2011

Wat je nog niet wistIk ben getagd door plagneetje (alias zus van mijne mens).
Ik moet 10 dingen over mezelve vertellen en de tag dan doorgeven.
Daar gaan we:

1. Ik MOET telkens als ik mijn handen was, crème smeren want anders voelen mijn handen droog aan. En daar kan ik niet tegen. Vooral papier aanraken met van die droge crèmeloze handen vind ik afschuwelijk. Ik krijg al kippenvel door er gewoon over te typen.

2. Ik ben voor niets allergisch behalve voor één of andere zalf tegen bulten/kneuzingen/blauwe plekken. Dit heeft mijn moeder ontdekt. Ik was 1 jaar en viel uit mijn stoeltje. Ik had een dikke bult die ze insmeerde met zalf, waardoor de bult niet minder werd, maar mijn hele kop roder.

3. Mijne mens en ik zijn al 19 jaar samen. En ik ben nog maar 34.

4. Ik heb weinig tot géén geduld, dat leidde bv. tot 3 kinderen zeer kort op elkaar. En dat leidt ook tot ergernis ten aanzien van die kinderen wat betreft het uitvoeren van opdrachten, het aankleden, wassen en eten 's morgens.

5. Ik schrik heel snel en vaak ook vrij luid. Dit tot groot plezier van mijn broer, die dat tijdens onze jeugd ten volle heeft benut. Dit tot ergernis van mijn vader die vaak dacht dat ik aan het sterven was terwijl ik dus gewoon schrok van iets. Het zorgde ook al voor schaamte tijdens het kijken naar spannende/enge films in een volle cinemazaal.

6. Ik vind massages niet leuk. Het voelt niet lekker, het doet pijn.

7. Ik wou dat ik kon zingen en dansen. Ik kan het allebei wel, maar niet goed genoeg en ik durf het niet in publiek (ook niet op feestjes/fuiven).

8. Ik heb bang van alle dieren, behalve van spinnen. Ik zou een omweg maken als ik wist dat ergens een hond zit (zelfs achter een omheining). In het begin dat ik "aan" had met mijne mens hadden ze daar nog een doodbrave golden retriever. Die deed niks, maar zo gauw als ik alleen met hem in een kamer was begon ik te zweten. Ge weet nooit wanneer zo'n beest terug wild wordt en u bespringt.

9. Ik kan niks wat met cijfers te maken heeft. Als mensen een uitleg beginnen te doen over economie, de regel van drie, subsidies die we al dan niet krijgen,.... schakelt mijn brein zich vanzelf uit. Ik weet ook nooit echt zeker of ik in den Delhaize wel genoeg geld terugkrijg.

10. Ik lust alles, maar fruit eet ik raar of zelden. Het spreekt mij gewoon niet aan, het geeft zo'n wee gevoel in mijn maag.

Vwalla, nu weet iedereen alles over mij!

En nu wil ik (als ze zin hebben natuurlijk) iets weten over de volgende 5 blogsters:

juffrouw sanseveria
de vliegjes
mademoiselle assorti
derde keer goede keer
Boomie

5 opmerkingen:

 1. Alé seg, merk ik hier dat ik u nog geeneens volgde! Ik moest mij schamen!
  En dat terwijl ik hier al dikwijls plat gelegen heb met uw uitspraken en die van uw kinders.
  Dankuwel voor de tag. Als ik tijd (lees goesting) heb zal ik één dezer dagen mijn eigen eens op de rooster leggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik deel nummer 5 en nummer 9!

  Ik heb mijn man zelfs eens gebeten van het verschieten tijdens een film. En voor nummer 9 wil ik me graag laten testen op dyscalculie want dat is naar het schijnt erfelijk en ik zou graag weten of mijn kinders 'hulp' nodig hebben als het ook cijfernullen blijken.

  Ik heb dus héél lang moeten rekenen voor ik wist dat nummer 3 betekende dat je nog maar 15 was: op die leeftijd had ik nog niet eens gekust!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koekoek!
  Ik sluit aan bij Riet, amaai, gij waart 15! Ik luisterde nog naar Take That op die leeftijd. Mijn lieven waren gedrukt op papier en plat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind da grappig da gij over "uwe mens" schrijft :-) Voor de rest moet ik vaststellen dat we nogal van elkaar verschillen. Wel plezant om te lezen :-) En in puntje 5 ben ik dan eerder gelijk uw broer... Ik heb mijn 2 jaar jongere broer eens zo hard doen verschieten (en schrik gemaakt) dat hij mij een tand uitsloeg. Maar ik heb mijn lesje nog niet geleerd, tegenwoordig is mijn vriend het slachtoffer... ik kan er niet aan doen, 't is soms sterker dan mezelf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi, moest ge kunnen rekenen dan ging je naar de Colruyt en niet naar Delhaize. ik heb mijn getagd-taak met veel ernst vervuld...

  BeantwoordenVerwijderen