woensdag 5 mei 2010

Negen, nine, neuf,....

Mijn eerstgeborene is vandaag jarig! Ze wordt 9 jaar. Hei en dat voelt raar hoor al een dochter hebben die bijna alle vingers omhoog moet steken! Nog één jaar en ik heb een tiener in huis.
Ze hoefde ook geen cadeau, ze ging liever zelf naar de winkel om iets te kiezen!
Ze is nu met papa naar de circuswinkel om zich daar iets aan te schaffen. Ben eens benieuwd ;-)

Ik wou, zoals de meeste bloggers, een foto van haar geboorte en van nu tonen. Maar het kind is zo oud dat ik zelfs nog geen digitaal fototoestel had toen ze geboren is. Dus zullen jullie het moeten doen met een foto van toen ze iets ouder was!


4 opmerkingen:

 1. Compliments for your blog and your pictures included, I invite you to see the photo blog,
  CLICK PHOTOSPHERA

  Each week released a new album

  Greetings from Italy

  Marlow

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! 9 jaar, wat gaat de tijd hard he? De mijne is eind april 5 geworden en kan dus een hand opsteken als ze naar zijn leeftijd vragen ;-)
  Ik heb een foto in moeten scannen van hem als baby, heb er een heleboel digitaal maar de cd met babyfoto's ligt ergens.....maar waar ook al weer??...

  Fijne dag!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Negen is een toffe leeftijd!
  En wat een leuke foto in je banner!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat, geniet ervan. Het is inderdaad een fantastische leeftijd. Onze grote meid is 10 en vindt het ondertussen heerlijk om met me te gaan shoppen, een koffietje te gaan drinken of naar een concert te gaan. Over haar kledij heb ik ondertussen niks meer te zeggen, die zoekt ze volledig zelf uit. Het is even wennen, maar hier geniet ik ook wel van!

  BeantwoordenVerwijderen